Välkommen på massage hos Nege Massage & Rörelse, vi vänder oss till er i Mörrum, Olofström och Sölvesborg med omnejd. Är du intresserad av en massage kan du välja mellan bland annat aromamassage, hot stone massage och svensk klassisk massage. De olika behandlingarna har olika fokus och effekter, välj därför en behandling utifrån effekterna du söker.

Nege Massage & Rörelse är ett företag som alltid sätter kunden i centrum, därför tar vi hänsyn till era önskemål och behov. Tveka därmed inte att framföra dina behov och önskemål om du har några, så att behandlingen kan anpassas på bästa sätt efter dig.

Ett urval av våra massagebehandlingar:

Aromamassage – Detta är en avslappnande helkroppsmassage, vi använder oss av mjuka rörelser och en varm valfri aromaolja. Behandlingen reducerar stress och medför nya livskrafter. Hela behandlingen avslutas med en ansiktsrengöring och ansiktsmassage.

Svensk klassisk massage – Det finns tre olika varianter av denna massage, tre olika långa behandlingar som har fokus på olika delar av kroppen. Denna massage passar bra för dig som är stel och upplever värk i kroppen, både psykiskt och fysisk spänning. Det är en djupgående massagetyp som mjukar upp spända och ömma muskler.

”Bra kombo” Massage och ansikte – En behandling som kombinerar svensk klassisk massage (rygg, axlar och nacke) och en ansiktsbehandling. Behandlingen är skön och välgörande för både kropp och själ.

Ifall du är intresserad av en massage hos oss kan ni smidigt boka en tid här på hemsidan, under Kontakt, eller vår Boka direkt. Företaget ligger i Bromölla men vi vänder oss även till dess omnejd, bland annat Mörrum, Olofström och Sölvesborg med flera.

Massage Mörrum Olofström Sölvesborg